:

Hvem er far til diamant dronningens børn?

Table of Contents:

 1. Hvem er far til diamant dronningens børn?
 2. Hvad laver Diamantfamilien?
 3. Hvad hedder Katerina Pitzners børn?
 4. Hvad laver Katerina Pitzner?
 5. Hvor kommer Pitzner fra?
 6. Hvor bor Thalia Pitzner?
 7. Hvad arbejder Thalia Pitzner med?
 8. Hvad er Elvira god for?
 9. Hvem er Ophelia Pitzner?
 10. Hvad laver Thalia Pitzner?
 11. Hvad laver Elvira Pitzner?
 12. Hvad har Elvira fået lavet?
 13. Hvor bor Elvira?
 14. Hvor bor Katerina Pitzner?
 15. Hvordan har Elvira tabt sig?

Hvem er far til diamant dronningens børn?

Forældrene blev skilt, inden hun nåede skolealderen, og siden dengang har hun og hendes fire år yngre søster, Elvira, boet hos deres mor, Katerina Pitzner. Katerina Pitzner er datter af den afdøde millionær Axel Pitzner, og da hun var bare 17 år, introducerede han hende første gang for en diamant.

Hvad laver Diamantfamilien?

'Diamantfamilien' blev for første gang sendt på TV 2 tilbage i marts 2018. Siden dengang har danskerne kunne følge familien Pitzners liv – en hverdag fuld af kærlighed, konflikter og diamanter. I spidsen for programmet står diamantdronningen Katerina Pitzner som mor til Thalia, Elvira og Ophelia.

Hvad hedder Katerina Pitzners børn?

Thalia PitznerKaterina Pitzner / Børn

Hvad laver Katerina Pitzner?

Som anerkendt rådgiver og ekspert i branchen anvendes hun ofte som talskvinde om nyheder fra den internationale diamantscene, ligesom hun holder seminarer om diamantinvestering. Katerina Pitzner er desuden stifter og CEO af Diamant Børsen, der sælger eksklusive diamantsmykker.

Hvor kommer Pitzner fra?

Elvira Pitzner er en dansk realitystjerne, musikker og instagrammer. Elvira er datter af diamanthandler Katerina Pitzner og forretningsmanden Hans Helmgaard Kristiansen. Hun er født i Danmark, men er opvokset i Sverige de første fem år af sit liv.

Hvor bor Thalia Pitzner?

– Jeg har købt lejlighed på Østerbro, den er i gang med at blive renoveret lige nu, så jeg håber lidt, at jeg kan flytte ind i slutningen af december eller starten af december, fortæller Thalia, der sammen med mor og søster skal bruge aftenen på at sidde i call center og samle penge ind til bekæmpelsen af kræft.

Hvad arbejder Thalia Pitzner med?

Den 27-årige babe fra 'Diamantfamilien' og 'Stjerner i trøjen' har scoret sig en ny jobtitel, og man kunne let fristet til at tro, at hun nu har planer om at gøre karriere indenfor politik. Thalia Pitzner er nemlig blevet “glitterminister”. Det fortæller hun selv i et opslag på Instagram.

Hvad er Elvira god for?

Har ikke fået alt foræret I dag er Elvira Pitzner 22 år. Hun har 160.000 følgere på det sociale medie Instagram, har medvirket i flere tv-programmer og udgivet en single. Og så er hun netop startet som selvstændig med webshoppen Elviras Wardrobe, hvor hun blandt andet sælger tøj, hun selv har designet.

Hvem er Ophelia Pitzner?

Det var her, hun som 12-årig deltog i sit livs hidtil sidste fest. Kostskolelivet var en stor omvæltning for Ophelia Pitzner, der har en dansk mor og en svensk far. Siden forældrene gik fra hinanden, da Ophelia var et par år, har hun boet hos sin mor, diamanthandleren Katerina Pitzner.

Hvad laver Thalia Pitzner?

Den 27-årige babe fra 'Diamantfamilien' og 'Stjerner i trøjen' har scoret sig en ny jobtitel, og man kunne let fristet til at tro, at hun nu har planer om at gøre karriere indenfor politik. Thalia Pitzner er nemlig blevet “glitterminister”. Det fortæller hun selv i et opslag på Instagram.

Hvad laver Elvira Pitzner?

For Elvira selv er det helt i orden, men hendes mor er dybt urolig. Den 24-årige influencer, forretningskvinde og reality-stjerne lever livet i Dubai, hvor hun nyder sin kæreste Milad og den strålende sol.

Hvad har Elvira fået lavet?

Hun har: Korrigeret formen af næsen ved hjælp af filler. Der er blevet udglattet bump på næseryggen og dermed er næsen blevet mere lige. Næsetippen er blevet løftet.

Hvor bor Elvira?

Elvira har gået stille med dørene om, hvor hun er, men nu åbner hun op. – Jeg ville ønske, jeg kunne breake denne nyhed med et mere positivt afsæt, men når nu heksejagten allerede er i fuld gang, kan jeg lige så godt breake den nu. Flytningen til Dubai er nu omsider en realitet.

Hvor bor Katerina Pitzner?

Katerina Pitzner – kendt fra TV2's ”Diamantfamilien” – er ved at forberede sig på at flytte ind på Vedbæk Strandvej. Den 49-årige diamanthandler har betalt 9,6 mio. kroner for en villa på 213 kvadratmeter. Huset er fra 1950 og har fladt tag samt vinduer med sprosser.

Hvordan har Elvira tabt sig?

Det høje tempo har gjort, at mellemmåltiderne nogle gange er blevet skippet, og det har kunne ses på vægten. Selvom diamantdatteren har haft travlt, har hun også stadig haft tid til at træne, og hun er blevet grebet af en helt bestemt form for træning.